Blåkläder-työvaatteet

SOITA

ja varaa esittelyaikasi!

BLAAKLAADER - AMMATTILAISEN VALINTA

Millaisia vaatimuksia asetat työvaatteillesi? Niiden pitää olla kestävät ja toimivat, mutta myös tyylikkäät ja mukavat? Blåkläder on tarkoitettu sinulle, joka et tyydy halpaan kertakäyttötavaraan, vaan haluat toimivia laatutuotteita. Vaatteiden jokainen yksityiskohta on suunniteltu ja toteutettu huolella, jotta työvaate todella toimii ja kestää koviakin otteita.

Esimerkkinä kestävyydestä: Blåkläderin työhousuissa on eniten rasitetuissa kohdissa kolminkertaiset saumat, jotka on ommeltu erikoiskoneilla firman omissa tehtaissa. Yhden housuparin ompelemiseen kuluu lähes kilometri lankaa… Siis kilometri. Tuloksena on tuolloin työvaate, joka on niin vahva, että saumoille voidaan myöntää elinikäinen takuu. Tämä on vain yksi kaikista niistä yksityiskohdista, jotka erottavat kunnon laatuvaatteen halvalla tuotetusta massatuotannosta.

Pidempään kestävät työvaatteet eivät säästä ainoastaan sinun rahojasi, vaan myös maapallon luonnonvaroja. Ne ovat kestävä ratkaisu sekä sinun, meidän että ympäristön kannalta.

TUTUSTU ALTA VALIKOIMAAN ENNAKKOON 
JA VARAA ILMAINEN ESITTELYKÄYNTI!

Kyllä työmieskin haluaa hypistellä.

BLÅKLÄDERIN UUSIN KATALOGI

Tiesitkö, että Blåkläder on Suomessa yksi markkinoiden suosituimmista
ja nopeiten kasvavista työvaatemerkeistä?

MUUTAMA ESIMERKKI VALIKOIMASTAMME