Suojaimet

SOITA

ja varaa esittelyaikasi!

SUOJAIMET

Valikoimistamme löytyy laatusuojaimia niin hengityksen, silmien kuin kuulonkin suojaksi. Edustukseemme kuuluvat myös laadukkaat työkypärät tarvikkeineen, sekä kattava valikoima suojakäsineitä kaikkiin työtehtäviin.

Maksuton hyllytyspalvelu sovittaessa.

TUTUSTU VALIKOIMAAN ALLA OLEVISTA KUVASTOISTA JA VARAA OMA ESITTELYAIKA TARKEMPAA TUTUSTUMISTA VARTEN! 

KATALOGIT

GVS on maailman johtava mikrosuodattimien valmistaja. Puolinaamarimalliset hengityssuojaimet valmistetaan omassa tehtaassa Iso-Britanniassa. Suojaimia on saatavissa puolinaamarimallisina (Elipse-sarja), sekä integroituina kokonaisuuksia silmiensuojainten kanssa (Elipse Intergra-sarja). Elipse-mallisto edustaa uutta ajattelua, ja sarjan tuotteita yhdistää 8 pääarvoa: Innovatiivinen design, käyttövalmiina toimittaminen, keveys ja kompakti koko, hypoallergeeniset materiaalit parhaaseen käyttömukavuuteen, HEPA-luokan suodatus, alhainen hengitysvastus ja erinomainen yhteensopivuus niin silmiensuojainten, kuulosuojainten kuin työkypärienkin kanssa.

Kask on italialainen perheyritys, joka valmistaa korkealuokkaisia kypäriä vaativille käyttäjille. Vuonna 2004 perustettu, lukuisia lahjakkaita osaajia työllistävä yritys on verrattain nuori, ja on viime vuodet ollut markkinoiden nopeimmin kasvava kypäräbrändi. Kaskin missio on ylläpitää jatkuva tuoteparantaminen ja säilyttää tuotteissa täydellinen tasapaino teknologisen edelläkävijyyden, toiminnallisuuden, turvallisuuden ja houkuttelevan designin välillä. Tuotteet erottuvat erityisesti käyttömukavuudella, keveydellä ja varusteyhdisteltävyydellään. Kask ComfortSafetyDesign -ideologian ansiosta tuotteita on palkittu mm. iF Design Award ja Red Dot Award palkinnoilla.

ESIMERKKEJÄ VALIKOIMASTAMME

MEILTÄ LÖYDÄT MM.

Optimic suojaimet tuotemerkit