YRITYS- JA MAINOSTEKSTIILIT

SOITA

ja varaa esittelyaikasi!

YRITYS- JA MAINOSTEKSTIILIT
BRÄNDI-ILMEEN MUKAISESTI

Yritys- ja mainostekstiilit ovat tärkeässä asemassa yrityksen viestinnän kannalta. Huolella mietittyinä ne vahvistavat brändiä ja yrityskuvaa yhdistäen työntekijöitä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita saman katon alle.

Yritys- ja mainostekstiilit voivat tulla joko omaan käyttöön, tai sitten niitä voidaan jakaa yhteistyökumppaneille tai miksei jopa myydäkin sopivissa tilanteissa.

Tärkeä osa tekstiilien valintaa on myös oikeanlaisen merkkaustavan valitseminen. Autankin teitä mielelläni myös löytämään parhaiten sopivan vaihtoehdon, oli kyseessä sitten painatus, brodeeraus tai jokin muu yksilöinti. Oikea merkkaustapa vaikuttaa myös tuotteen kestävyyteen ja erottuvuuteen.

TUTUSTU VALIKOIMAAN ALLA OLEVISTA KUVASTOISTA JA VARAA ESITTELYAIKA TARKEMPAA TUTUSTUMISTA VARTEN!

KATALOGIT

Cliquen laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin. Mallisto tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille.

Cutter & Buck on vuonna 1989 Seattlessa perustettu laadukkaiden ja teknisten urheiluvaatteiden, sekä vapaa-ajan vaatteiden tuotemerkki. Yhtiö on valmistanut tekstiilejä menestyksekkäästi jo yli 20 vuoden ajan. Valikoimaa on laajennettu urheilutekstiileistä globaaliksi lifestyle-brändiksi, joka heijastaa Yhdysvaltojen luoteisrannikon asukkaiden elämäntyyliä.

Ruotsissa 1977 perustettu Craft – tuotemerkki tunnetaan maailmalla laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

 

ESIMERKKEJÄ VALIKOIMASTAMME

MEILTÄ LÖYDÄT MM.